Az online oktatás lebonyolítása
2020.03.20.

Kedves Hallgatók!

A tárgy oktatása a jövő héttől a következőképpen zajlik:

  • Az előadás előre rögzített videó formájában fog rendelkezésre állni, a videotóriumon keresztül (linket hamarosan küldünk). Az előadás órarendi időpontjában konzultációt biztosítunk a Teams-ben, a tárgy "Előadás konzultáció" csatornáján keresztül. A konzultáció szerdánként 12:15-kor kezdődik, és addig tart, ameddig van kérdés. A videós előadások minőségével kapcsolatban elnézést kérünk, még szokjuk a műfajt. Csak remélni tudom, hogy élőben nem volt ilyen vontatott és unalmas :)
  • A gyakorlatoknál az azonos órarendi időpontra eső kurzusokat összevonjuk, és Teams Meeting formában tartjuk meg, élőben. Alapvetően ppt-vel dolgozunk, de interaktívan, kérdezni folyamatosan lehet mikrofonnal és chaten is. Az egyes időpontok oktatói beosztását a jövő hét elején véglegesítjük. Fontos, hogy mindenki az órarendi időben csatlakozzon a gyakorlat meetinghez, mert a létszámkorlát 250 fő, ezt nem haladhatjuk meg. A hangminőség maximalizálása miatt webkamerákat kérjük kikapcsolva tartani. A fóliákat továbbra is feltöltjük a tárgy weblapjára, és (a jegyzettel együtt) a Teams-be is, a Files/Class Materials könyvtárba.
  • A múlt heti rektori szünet miatt elmaradt gyakorlatokban érintett hallgatók a héten pótolhatnak, de lehetőleg az időpontok között egyenletes eloszlás alakuljon ki, hogy a 250 fős limitbe ne ütközzünk bele.
  • A gyakorlatok jelenléti követelményétől az online oktatás ideje alatt eltekintünk.
Információk a félévkezdéshez
2020.02.05.

Kedves Hallgatók!

Pár információ a 2019/20-as tavaszi félév kezdése kapcsán:

  • Aki szeretne gyakorlatot váltani (akár időpontot is), van rá lehetőség! Az első két héten lehet megtenni, a termek kapacitásának erejéig. Aki telt házas terembe szeretne menni, cserélnie kell.
  • Gyakorlatot már az első héten is tartunk! Mivel a gyakorlatok látogatása kötelező, az első hét gyakorlatairól való hiányzás is már élesnek számít.
  • Végül: a jegyzetet lehetőleg senki se nyomtassa ki, folyamatos szerkesztés alatt áll.