ENGLISH / MAGYAR
Kövess
minket

Komplex intézményi audio-vizuális rendszer kialakítása és vezérlése

2017-2018/II.
Dr. Márki Ferenc

A jelentkező hallgató feladata különböző audió-vizuális eszközök (pl. videokonferencia eszközök, kijelzők, erősítők, kamerák, elosztók) megismerése, majd egy/néhány konkrét terven keresztül rendszerbe rendezése intézményi szinten, majd a rendszer felprogramozása és vezérlése. A feladat magába foglalja egy épület egyes szintjein lévő több terem, tárgyaló közötti kommunikációjának megvalósítását, a termeken belüli megjelenítés- és hangosítás vezérlését egy adott vezérlőközpontból, majd ugyanezt egy épületen belül a különböző szintek között.

Az önálló laboratórium során a cél, hogy a jelentkező elsajátítsa egy rendszerterv kialakításához szükséges ismereteket, így képes legyen megfelelő minőségű tervet készíteni valamilyen élőszerű intézményi felhasználáshoz, majd a feladatot szakdolgozatban folytatva a rendszert megvalósítani és annak működőképességét és minőségét megvizsgálni.

A jelentkezőtől elvárt, hogy olyan külső céges kapcsolattal rendelkezzen, melyben a vázolt feladathoz segítséget kaphat, valamint egy új rendszer megvalósításában részt vehet.


1
1